Tiny Houseboat in Jachthaven Vredeland

Huur snel en eenvoudig onze Tiny Houseboat via Airbnb!

Beleef op deze unieke Tiny Houseboat heerlijke dagen aan de Kortenhoefse en Loosdrechtse plassen. Op een mooie locatie, middenin in de natuur, heb je alles om te ontspannen. De houseboat ligt in een rustige haven op loopafstand van het dorp Vreeland, voorzien van meerdere restaurants, winkels en een supermarkt. Vreeland is een dorp onder de rook van Amsterdam en Utrecht.

Inclusief o.a:
- Opgemaakte bedden
- Dakterras
- Self checkin (covid-19 proof)
- Parkeergelegenheid
- Nespresso koffiemachine

De ruimte

De Tiny Houseboat heeft alles wat je nodig hebt. Je betreedt de houseboat via het achterdek en kan via de gang vervolgens de slaapkamer en de separate badkamer bereiken. Via de schuifdeur kom je bij het bed met grote spiegel en via een andere schuifdeur heb je de badkamer met mooie voorzieningen als een douche, wastafel en toilet.

Aan het einde van de gang bevinden zich de woonkamer en keuken. Deze ruimte is voorzien van een slaapbank en televisie en bovendien is er in deze ruimte ook veel veel opbergruimte met een grote keukenkast, koelkast met vriesvak en een kledingkast met planken en hangers. Via de panoramo-view in de deuren en ramen kun je in deze ruimte uitstekend van het mooie uitzicht genieten. Grenzend aan de woonkamer kun je zitten op het buitenterras. Met goed weer is dit terras uitermate geschikt voor een borrel, diner of om gewoon lekker buiten te zitten. 

Beleef onvergetelijke dagen in een mooie en rustige omgeving!